خلاصه مقاله :
حداكثر ميزان مجاز آفلاتوكسين در غذا هاي انساني كه توسط FDA تعيين شده است 20PPb و در غذاهاي حيواني 100 تا 300 PPb است به دليل اثرات سمي و سرطان زايي آفلاتوكسين ها جستجو و تخريب آنها در مواد غذاييي حائز اهميت است از مهمترين عوامل موثر در توليد آفلاتوكسين مي توان در جه حرارت ، ميزان رطوبت ، غلظت اكسيژن ، نوع سوبسترا ، Ph ماده غذايي اثرات متقابل ميكروبي و صدمات مكانيسمي را نام برد بدهيي است با كنترل دقيق عوامل مذكور مي توان تا حدود زيادي از تشكيل آفلاتوكسين جلوگيري كرد با توجه به ساختمان آفلاتوكسين اساس تعدادي از فرايندهاي كه براي تخريب آفلاتوكسين اعمال مي شوند بر بند مضاعف در حلقه لاكتون اثر كرده و موجب ايجاد شكاف در اين حلقه مي شوند
در اين مقاله همچنين به بررسي روش هايي در مورد شناسايي آفلاتوكسين در روي مواد غذاي ميپردازيم
توضيحات مقاله :
اين مقاله شامل ترجمه كامل و دقيقي از مقالات و رفرنس هاي انگليسي از NCBI مي باشد كه از رفرنس هاي سالهاي 2010، 2013 و 2014 درمتن استفاده شده و تمامي رفرنس ها ضميمه فايل دريافتي ميباشند.
همچنين پاور پوينت كامل و زيبايي جهت ارائه سمينار و كنفرانس براي شما دوستان عزيز فراهم گرديده است.
مطالب قاب ويرايش و بصورت باز در اختيار شما جهت ارائه تغييرات مي باشد.
تعداد صفحات مقاله: 15صفحه +28 صفحه پاورپوينت
فرمت فايل دريافتي:PPT، Word, PDF
قيمت:20000 تومان
نمونه تصاوير: