چکیده:
آب قلیایی به دو صورت الکتروشیمیایی و طبیعی تهیه می گردد و مطالعات قبلی ثابت کرده که آب قلیایی می تواند رادیکال اکسیژن فعال را در سلول های کشت شده پاکسازی نماید. انتظار می رود که آب قلیایی اثرات پیشگیرانه و مثبتی بر بیماری های مرتبط با استرس اکسیداتیو مانند تصلب شرایین و ناراحتی های قلبی- عروقی داشته باشد. در تحقیق حاضر اثر آب آشامیدنی قلیایی بر پروفایل لیپیدی سرم موش سفید آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفته است.
توضیحات:
فرمت فایل : PDF
زبان : فارسی
تعدادصفحات :7
قیمت: 3000 تومان