چکیده
اِعمال پروبیوتیک به عنوان یک روش جایگزین برای جانشینی آنتی بیوتیک هاست که می تواند رشد باکتری های مفید را تحریک کرده و به کارایی (بازده) تغذیه ای در ماهی کمک می کند. این مطالعه برای تعیین اثر ایمونوژن پربیوتیک بر پارامترهای مربوط رشد و فلور روده کوچک در لارو ماهی سفید می باشد. یک رژیم تغذیه ای پایه با استفاده از مواد تشکیل دهنده خوراکی رایج و گنجاندن ایمونوژن در نسبت های 0، 1، 1.5 و 2 گرم بر کیلوگرم، فرموله شد که منجر به چهار جیره غذایی آزمایشی گردید. جیره های آزمایشی به صورت تصادفی به یکی از 12 تانک 500 لیتری اختصاص داده شدند، سه تکرار به ازای هر رژیم غذایی وجود داشت. گنجاندن یک گرم بر کیلوگرم ایمونوژن، وزن نهایی، ضریب تبدیل غذایی (FCR) و نسبت رشد ویژه (SGR) را در لارو بهبود داد. ماهی، نرخ بقای بالاتری در سطح دارا بودن یک گرم/کیلوگرم پروبیوتیک نشان داد (p<0.01). با این حال، ترکیب بدن توسط گنجاندن پروبیوتیک تحت تاثیر قرار نمی گیرد. علاوه بر اینکه پربیوتیک تعداد باکتری را در یک گرم بر کیلوگرم افزایش می دهد (p<0.05)، اما افزودن بیشتر، تعداد باکتریایی را تغییر نمی دهد. در نتیجه، اِعمال ایمونوژن پربیوتیک قادر به بهبود کارایی تغذیه ای و عملکرد ماهی سفید از طریق تحریک رشد توسط باکتری های مفید می شود.
لینک مقاله به زبان اصلی
تعداد صفحات ترجمه : 14
نوع فایل دریافتی : word قابل ویرایش
زبان : فارسی
قیمت: 11000 تومان