الرژن های غذایی

کتاب مدیریت آلرژن ها در صنایع غذایی

حساسیت غذایی نوعی پاسخ سیستم ایمنی بدن است که بدنبال مصرف یک ماده غذایی خاص ایجاد می شود که حتی مصرف مقدار خیلی کمی از غذاهای آلرژی زا باعث بروز علائمی مثل: مشکلات بلع، کهیر و ورم راه های تنفسی می شوند. حساسیت غذایی در برخی از افراد ممکن است باعث ظهور علائم بسیار شدید و یا پاسخ های بسیار خطرناک و کشنده ای موسوم به آنافیلاکسی (anaphylaxis) گردد.

تقریبا 6 تا 8 درصد بچه های زیر 3 سال و 4 درصد بزرگسالان حساسیت غذایی دارند. برخی از بچه ها این حساسیت را همزمان با بزرگتر شدن از دست خواهند داد (حتی اگر درمانی صورت نگیرد).

حساسیت غذایی به سادگی با مشکل متداول دیگری به نام عدم تحمل غذایی اشتباه گرفته می شود. در صورتیکه عدم تحمل غذایی مشکل کم اهمیت تری است که در آن سیستم ایمنی درگیر نمی شود.

 

ایجاد حساسیت به وسیله مواد غذایی از دغدغه های همیشگی کارخانجات تولید مواد غذایی بوده است. از این رو مدیریت این آلرژن ها امری مهم و حساس در صنایع غذایی می باشد. کتاب زیر شما را با روش های این کار آشنا می سازد.

 

تصاویر فهرست کتاب:

آلرژن 4آلرژن3آلرژن2

 

 

توضیحات:

فرمت فایل دریافتی: PDF

زبان: انگلیسی

تعداد صفحات:601

حجم فایل:7.6 مگابایت

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *